неділя, 20 січня 2019 р.

День селфі в музеї

Сучасні відвідувачі музею істотно відрізняються від відвідувачів ХХ ст. Якщо ти зайшов до музею, то обов'язково треба зробити фото, і бажано не одне. Адже в сучасних реаліях кожен відвідувач має чим фотографувати.Фото, селфі, стали невідємною частиною життя молоді. А музеї, ніколи не асоціювались з чимось популярним, тому аби бути цікавими та в тренді, будинки муз, різними прийомами зацікавлюють  молодь.
Цікава ідея була впроваджена членами європейського проекту Culture Themes, 21 січня 2014 року було ініційовано флешмоб музейного селфі. Головним завданням флешмобу було відвідування будь-якого музею, зробити «селфі» на фоні поруч з експонатом, який сподобався, опублікувати фото у Facebook, додавши хештег #MuseumSelfie, а також хештег того музею, де було зроблено фото.
Олевський краєзнавчий музей долучився вперше до цього флешмобу. Також, ми провели конкурс на краще фото. Переможці визначались за кількістю вподобайок. Не зважаючи на малу активність відвідувачів, учасники все ж були. І власники найкращого фото отримали свої подарунки!
Маємо надію, що наступного року на День селфі, до нашого музею, завітає більше відвідувачів. А ми, намагатимемось зробити музей більш цікавим та сучасним.






Переможці конкурсу!

Немає коментарів:

Дописати коментар

НІЧ МУЗЕЇВ 2021 Вже традиційно, Олевський краєзнавчий музей відзначає Міжнародний день музеїв. Ми охоче підтримуємо Міжнародну акцію «Ніч му...