пʼятниця, 18 січня 2019 р.

Виставка ялинкових прикрас

Кожна сім'я має свої певні традиції, а особливо на такі свята як Різдво та Новий рік. Найочікуванішим для дітей завжди є подарунки під ялинкою. І діти завжди із великим задоволенням прикрашаю новорічну красуню. А які різноманітні прикраси пропонують нам новорічні вітрини, останні роки особливо актуальні hendmaid, та природні матеріали. І купуючи нові іграшки ми забуваємо про старі, а інколи навіть не виймаємо коробку зі скляними прикрасами, які і шкода викинути і на ялинку не годяться.
Оскільки скляні прикраси, то частина нашого минулого, Олевський краєзнавчий музей вирішив створити тимчасову виставку "Ялинкові прикраси минулого" де представлені іграшки 50-90-тих років ХХ ст. Неймовірні, наче живі скляні іграшки прикрасили три вітрини та відновили в пам'яті теплі дитячі спогади.
Виставка триватиме до 20 січня 2019 року. Ми не припиняємо поповнювати нашу експозицію, тому із задоволенням чекаємо надходжень від вас, шановні відвідувачі.




Немає коментарів:

Дописати коментар

НІЧ МУЗЕЇВ 2021 Вже традиційно, Олевський краєзнавчий музей відзначає Міжнародний день музеїв. Ми охоче підтримуємо Міжнародну акцію «Ніч му...