вівторок, 9 серпня 2016 р.

Музей потребує допомоги

Акція «Збережемо минуле»
В наш час музеї втрачають свою популярність, вони поступаються перед сучасними технологіями, але з неймовірних сил та ініціатив намагаються бути цікавими. Навіть будівля музею своїм зовнішнім виглядом вже має заманювати відвідувача. На жаль, будівля нашого музею не дуже примітна та й навпаки стала небезпечною.
Справа в тому, що на прилеглій території музею з’явилось провалля, якому передували ущелини по периметру фундаменту. Вочевидь при будівництві були допущені помилки, не облаштували зливи з даху та відмостку від фундаменту. В наслідок чого будівля руйнується, відпадає облицювальна гранітна плитка фундаменту, тріскають стіни та відбувається просідання прилеглої території. Прорахувавши попередній кошторис виявилось, що загальна сума приблизно становитиме 18 тис. грн. (цемент, щебінь, відливи, робота). Олевський район таких коштів для потреб музею не має, тому ми змушені просити у небайдужих громадян.
Шановні Олевчани ! Музей зберігає справжнє минуле – речі, предмети, документи, що несе історію без чужих думок та дописів. Тому щиро прошу Вас, давайте докладати зусиль до збереження нашої культури разом. І наші онуки будуть нам вдячні!
Просимо про фінансову допомогу чи допомогу ,будівельними матеріалами!
З запитаннями та пропозиціями звертайтесь до директора музею:
Вжесінська Анна (моб.097-762-32-20; тел..2-32-94)









Немає коментарів:

Дописати коментар

НІЧ МУЗЕЇВ 2021 Вже традиційно, Олевський краєзнавчий музей відзначає Міжнародний день музеїв. Ми охоче підтримуємо Міжнародну акцію «Ніч му...