понеділок, 22 лютого 2016 р.

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого -  День Героїв Небесної Сотні - це день пам'яті та шани людей які бажали змін на краще. З часу тих революційних подій на Майдані, слова із гімну України "душу й тіло ми положим за нашу свободу" набули нового змісту. А особливо для батьків та дружин загиблих.

Слова Слава Україні! Героям Слава! Раніше були лише вітанням, яке розуміли не всі, а зараз це пам'ять про сміливих та безстрашних воїнів світла.
Ті революційні часи безумовно нас змінили, головне завжди пам'ятати людей які поклали своє життя за майбутнє українців, а наша задача збегти та передати наступним поколінням всю правду про революцію кінця 2013 початку 2014 років. Та ми маємо також розуміти, що наша війна за свободу триває далі, і далі продовжують гинути найкращі люди України.

19 лютого біля Народного краєзнавчого музею вшановували Героїв Небесної Сотні, біля стенду було покладено квіти та запалено свічки в пам'ять загиблих.

Стенд подарований музею волонтерами Олевщини


Книжкова виставка Олевської бібліотеки


Стенд загиблих героїв АТО Олевського району. Вони продовжували справу Майдану.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Немає коментарів:

Дописати коментар

НІЧ МУЗЕЇВ 2021 Вже традиційно, Олевський краєзнавчий музей відзначає Міжнародний день музеїв. Ми охоче підтримуємо Міжнародну акцію «Ніч му...