четвер, 28 вересня 2017 р.

80 річниця Житомирської області

Як приємно та загадково звучить слово "подарунок". В цьому слові і надії, і бажання. 22 вересня Олевський район отримав свій подарунок - кришталеву мальву. Такими приємними сюрпризами було поздоровлено 23 райони Житомирщини. Саме так Житомирська оласть відзначила свою 80-ту річницю з дня створення.

Святкування відбулось в урочистій атмосфері Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги. Творчими подарунками присутніх вітали хорова капела «Орея», Ірина Шинкарук, клуб спортивного танцю «Естет», артисти Бердичівського цирку,академічний ансамбль танцю "Сонечко", Бовсунівські бабаусі, етно-рок гурт «TaRuta». Цікавими були відеопрезентації кожного району Житомирщини, де повістували про особливості та перспективи, про відомих людей та цікаві місця.

Кришталеву мальву для Олевщини, мав честь отримати директор Новобілокоровицької ЗОШ №2 , учасник бойових дій в зоні АТО (командир батареї протитанкових гармат) - Тетерук Микола Васильович.
Символом свята, було обрано мальву, чарівну квітку, яка уособлює любов до рідної землі, до свого народу, до батьківської хати.
Мальву Олевщини було передано до Олевського народного краєзнавчого музею, як подяка всім олевчанам, за любов до рідної землі та бажання до розбудови рідного краю.
Делегація Олевського району

Шановні олевчани, любіть свій край та дбайте про нього! Наш патріотизм - це чисті узбіччя, чисті ліси та береги річок!





Немає коментарів:

Дописати коментар

НІЧ МУЗЕЇВ 2021 Вже традиційно, Олевський краєзнавчий музей відзначає Міжнародний день музеїв. Ми охоче підтримуємо Міжнародну акцію «Ніч му...