понеділок, 20 березня 2017 р.

Сучасний митець Юлія Десюк

"Головне робити те, що ти любиш і любити те, що ти робиш" - це життєве кредо молодої, активної та творчої Юлії Десюк. Чиє мистецтво дивує та вражає. Змушує задуматись та порнинути в дивовижний світ природи та краси людини.

19 березня в Олевському народному краєзнавчому музеї відбувся перший творчий вечір Юлії. Не зважаючи на дощову погоду в музеї було людно та по-домашньому тепло. Як розповіла мама молодої художниці Наталя Федорівна, донька малює з самого малку, і головними запитами завжди були альбоми та олівці, а сама Юлія повідала нам про свої джерела натхнення: вірші, захоплюючі краєвиди, друзі, діти, архітектура, кераміка, зірки та видатні художники. Деякі з віршів Іздрика та Євгена Соя були зачитані. Жодна робота художниці не була намальована без музики. Саме тому, музичним подарунком, для присутніх став дует викладача музичної школи Михайла Івановича Гриба та його учня Івана Кравчука, які доповнили приємну атмосферу чудовими творами та виконали премєру музичної композиції Фламенко. Заслухаши чудової музики, ті до кого також прийшло натхнення мали змогу помалювавти пастеллю на спеціальних аркушах, які з собою принесла художниця.
Найцінніше в таких зустрічах, це непідробні емоції, прості слова та можливість поділитись враженнями про картини під чашечку чаю чи кави. Важливо, щоб талановиті люди були відомі, адже своїми роботами та прикладом вони також надихають.
Шановні олевчани, виставка робіт Юлії Десюк в Олевському краєзнавчому музеї буде відкрита до 10-го квітня.
Адреса музею:
вул.Володимирська,6
Вихідні дні: середа, субота
з 9.00 до 17.00
Директор музею А.О.Вжесінська

Так настає світанок...
Ніч поступово здає свої позиції, а насичений синій змінюється на блакитний, рожевий, жовтий, білий...

У кожній людині насправді ростуть квіти. У когось - волошка, ромашка, орхідея, мімоза, троянда, конвалія, тюльпан, чорнобривець, а в інших - будяк трапляється. Викорчовуй або ж доглядай - вибір за тобою.

Діапозитиви - річ нині неактуальна? Можливо. Та чому не спробувати використати їх у своїй творчості? От і 'метелики' допомагають візуалізувати думку та ідею.
Юлія Десюк

Немає коментарів:

Дописати коментар

НІЧ МУЗЕЇВ 2021 Вже традиційно, Олевський краєзнавчий музей відзначає Міжнародний день музеїв. Ми охоче підтримуємо Міжнародну акцію «Ніч му...