четвер, 24 листопада 2016 р.

Гідність та свобода моєї країни

Українці - це сильна та вольова нація. Ми завжди боремось  за свою свободу та незалежність. Ми нація добрих, щирих та гостинних людей. І як важливо, щоб ми мали власну гідність поважаючи інші народи та розвиваючи свою країну. 
21 листопада в Олевському краєзнавчому музеї відбувся захід "Гідність та свобода моєї країни" на який було запрошено учнів 7-го класу Олевської ЗОШ №2. Згадали ми на заході про дві революції яким присвячений цей день, деякі з учнів навіть народились 2004 року, в рік коли відбулась помаранчова революція. А революція гідності 2013-2014 років  - це вже та часнина нашого життя, яку завжди ми будемо пам'ятати та з шаною згадувати героїв які поклали своє життя заради світлого та кращого майбутнього України.
Після перегляду фільму про події на Майдані 2013-2014 років, та згадавши початок революції, учні зробили свої висновки. Кожен з них пішов переосмислювати події тих років, з впевненістю можна заявити ,що думки про патріотизм та гідність, самовідданість та героїзм довго не полишали учнівські голови. Маємо надію, що підростаюче покоління також буде відстоювати свободу. Та незалежність своєї неньки України.


Захід відвідала Заступник голови РДА  Наталія Данилівна Белан.
Дякую за допомогу у проведенні заходу ученицям Олевської гімназії Сніжані та Роксолані.

Немає коментарів:

Дописати коментар

НІЧ МУЗЕЇВ 2021 Вже традиційно, Олевський краєзнавчий музей відзначає Міжнародний день музеїв. Ми охоче підтримуємо Міжнародну акцію «Ніч му...